Om oss

Jag startade mitt företag 1989, på deltid, inom reklambranschen med bl.a. underhåll av bildväxlare. Hösten 2000 var det möjligt för mig att starta upp på heltid. Efterhand har verksamheten utvidgats med montering/försäljning av fasadreklam, spismonteringar, byggnation m.m. 2011 började jag sälja, montera och underhålla pelletskaminer eftersom jag anser att dessa kaminer bättre och enklare för kunden och miljön. Jag är utbildad i service och underhåll på KMP, MCZ och Extraflame. dessutom är jag certifierad installatör inom bioanläggningar enligt RES-diriktivet.

Maat [ma’at] är en Egyptisk gudinna. Ordet maat betyder ordning, rättvisa och sanning. Dessa ting personifieras i Gudinnan Maat, som symboliseras med en strutsfjäder. På holländska betyder maat storlek och mått. Maat är ledordet för mig och mitt företag och strutsfjädern min logotype. Detta betyder att det är mycket viktigt för mig att ha en god dialog med mina kunder och att de är nöjda när jag lämnar dem.

Jag har nu ett nära samarbete med Mattias Nilsson på Designspisar.

2023-12-31

Jag har nu lämnat över hela verksamheten till Mattias Nilsson och önskar honom lycka till!

Samtidigt vill jag tacka mina kunder för de åren som gott. det har varit väldigt kul och utvecklande att hjälpa er med era anläggningar.

E-post: info.designspisar@gmail.com

Telefon: 070-677 65 66

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.